Vital Homes exposant Informatiemarkt Duurzaam (ver)bouwen op 13 mei op St(r)andplaats Nederzandt.

10 mei 2017

Woning (ver)bouwen?

Plannen om uw woning te bouwen of verbouwen? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van duurzaam wonen en wilt u weten welke kosten u kunt besparen met duurzame middelen? Kom dan op zaterdag 13 mei (10.00-15.00 uur) naar de Duurzaamheidsmarkt  op St(r)andplaats Nederzandt en laat u adviseren over het verhogen van comfort van de woning en het verlagen van de energierekening.

Energiebesparende maatregelen in huis bieden veel voordelen. Het bespaart geld op de energierekening en verbetert het comfort in huis. Bovendien laat een investering in veel gevallen de waarde van het huis stijgen.

Lokale ondernemers en activiteiten voor kinderen Op de Duurzaamheidsmarkt staan diverse marktkramen welke worden bemand door lokale ondernemers, gemeentes uit de Bollenstreek en andere duurzame instanties. Ook zijn er diverse duurzame  workshops te volgen. Tevens zijn er gedurende de dag leuke en leerzame activiteiten voor de kinderen, zo staat er op de St(r)andplaats onder andere een trampoline en een organiseren we een heus strandjutspel!

Voor alle woonvragen kunnen kopers, verkopers, nieuwbouwers en verbouwers direct terecht bij één van de financieel adviseurs van Rabobank Bollenstreek. Met een bezoek aan De Duurzaamheidsmarkt heeft u niet alleen snel inzicht in de verschillende duurzame investeringen, maar u weet ook welke financiële mogelijkheden er zijn, inclusief de bijbehorende maandlasten.

Gratis toegang! De Duurzaamheidsmarkt is gratis en vrijblijvend te bezoeken. Aanmelden is niet nodig. De Duurzaamheidsmarkt wordt gehouden op St(r)andplaats Nederzandt, Langevelderslag te Noordwijk. Bezoekers zijn tussen 10.00 en 15.00 uur van harte welkom!

Kom naar de stand van Vital Homes voor tips en ideeën!